29 august 2010

waw. old..but...



-->
E aiurea pt ca desi a trecut atata timp inca mi-e dor de tine…mi-e dor de noi.
Si stiu ca sunt altii care ma vor si sunt multi care ar fi vrut sa fie in locul tau macar un minut si probabil ar fi meritat mai mult decat tine,dar ei nu au avut NIMIC,nici macar o secunda din timpul pe care l-ai avut tu.Iar tu nu ai facut NIMIC…de ce?
Era atat de simplu,dar nu ai facut NIMIC sa ma pastrezi..
era atat de simplu,nu vroiam ceva complicat pt ca cele mai simple lucruri sunt minuni.
Din cauza ta urasc multe lucruri,fiecare lucru care imi aminteste de tine il urasc..numai pt ca te-am iubit.
Toti spun ca nu m-ai meritat si stiu ca au dreptate,dar ei nu stiu sau nu vor sa inteleaga ca te-am iubit si nu pot sa las totul in urma ca si cum nu ar fi fost NIMIC,iar ceilalti dau sfaturi,dar nu vor sa inteleaga ca nu pot sa uit totul asa pur si simplu..cel putin mie mi-e imposibil sa las totul in trecut..
Si stiu ca sunt o fraiera pt ca nu pot sa merg inainte si mereu ma intorc in trecut.
Imi amintesc de tine,de noi,de tot ce a fost si nu va mai fi,de ceea ce as fi vrut sa fie si nu era…si toate astea din cauza ca pt tine au contat mai mult ceilalti decat mine.Stiu ca ma vrei inapoi,dar se pare ca ai pierdut tot si oricat as tine la tine nu m-as intoarce pt ca te vei purta la fel,asa esti tu si nu te poti schimba.
Si totusi nu-i vreau pe ceilalti,te vreau pe tine,defapt nici pe tine nu te mai vreau…nu mai vreau NIMIC.
Erai totul pt mine,acum cred in NIMIC Chiar daca esti cu atatea zdrente tot pe mine ma vrei,dar esti constient ca nu ma mai intorc la tine doar pt simplul fapt ca nu ai stiut sa ma pretuiesti atunci cand m-ai avut.
Iar atunci cand vei avea nevoie de mine nu o sa fiu aici,strig-o pe zdreanta ta…poate ea isi face griji.
Pana la urma nici nu stiu ce ai vrut sau ce vrei,nu stiu ce s-a intamplat,ce se intampla ..nu stiu sau poate nu mai vreau sa stiu NIMIC.
Aici langa mine era locul tau ,aici as fi fost mereu in preajma ta,dar ai plecat..asta este.
Mi-e dor de tine,mi-e dor de noi,dar in acelasi timp simt ca te urasc pt tot.Te-am iubit,chiar pot sa spun ca inca te mai iubesc,dar nu te mai vreau inapoi,iar asta este ultima data cand mai vorbesc de tine,de noi.



2 comentarii:

  1. Bună Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere

Chiar n.ai nimic de zis /:)?