15 mai 2010

E simplu. daca nu simti, nu doare


Daca as putea as pleca departe, pe o insula de pe o alta planeta...sa fiu libera, sa nu fiu nevoita sa dau explicatii despre faptele mele.Acolo n.o sa fie nevoie sa incerc sa.mi tin sub control fiecare secunda din viata...fiecare secunda care poate schimba sau distruge totul.
Si o sa pot sa dansez in ploaie..iar lacrimile mele se vor amesteca cu ploaia..si o sa zambesc..iar atunci o sa te iau de mana si o sa dansam in ploaie..o sa te strang in brate si n.o sa.ti mai dau drumul..si o sa fiu fericita..si numai atunci ma voi elibera de toate ideile astea idioate, de mania de a gasi explicatie pentru orice si de a face lucruri cu care sunt de acord ceilalti.
Pentru ca n.am nevoie de minuni.am nevoie de tine!
Am dreptul sa fiu fericita si am sa lupt pentru fericirea mea..chiar daca asta inseamna sa.mi asum riscurile..si daca tot ar fi sa cad, macar sa cad de la mare inaltime...pentru ca o cadere de la etajul 5 te zdrobeste la fel de tare ca una de la etajul 100..
Si daca vei hotara sa pleci, voi ramane macar cu amintirea..
Pentru ca nu vreau pe cineva sa.mi controleze viata, ci pe cineva care sa ma inteleaga, sa ma iubeasca si sa ma accepte asa cum sunt.
Si in iubire nu exista reguli, iar tu stii asta...
Si stiu ca visez prea mult la o lume care sa.mi apartina, in care pot sa.mi permit sa fiu copil cand vreau, si sa iubesc pe cine am chef, fara sa ma judece nimeni...si uneori ma simt atat de inutila..n.am nimic din ce vreau.
Si acum tot incerc sa gasesc un sens acestei zile, chiar daca sunt constienta ca n.are nici un sens...as vrea sa gasesc un sens a tot ce mi se intampla...chiar daca nimic nu are nici un sens...si as vrea sa gasesc un sens acestei vieti..dar stiu ca n.are nici un sens...Si cu toate astea maine va veni oricum, chiar daca timpul nu ne mai ajunge...
Pentru ca timpul este ucigasul perfect, omoara tot, omoara toate sentimentele care ne.au zdruncinat vreodata, omoara ura, omoara iubirea...si uneori nu mai ramane nimic..
Si nu pot da timpul inapoi sa.mi indrept greselile..nu pot nici macar sa.l fac sa stea in loc, pentru ca el imi sterge amintirea, imi sterge simtul, imi schimba chipul, el fura sensul vietii...si in urma lui nu raman decat niste amintiri, nu raman nici chei nici usi..
Iar tu te porti de parca ai sa fi mereu aici, si taci cand ar trebui sa vorbesti, urasti cand ar trebui sa iubesti si ataci oameni care te iubesc, crezand ca vor sa te faca sa suferi...
Caci la sfarsitul oricarei povesti ne asteapta tristetea... dar eu nu voiam asta..

                                                        Imi pasa de tine, si nu cum crezi tu, si sufar si sunt proasta ca iti spun toate astea.
                                                                 Si voiam sa pastrez pentru amandoi un loc liber, unde sa respiram aer curat, unde sa ne                                                                        permitem sa nu fim perfecti..pentru ca am avut atatea sperante ce au murit in fum, de 
                                                                  asta imi pun speranta in tine..sa nu ma uiti si tu..
                                                                                                                          Si stiu ca e simplu, ca daca nu simti nu doare, doar ca  
                                                                                                                                     eu nu.mi permit sa nu.mi pese!

5 comentarii:

Chiar n.ai nimic de zis /:)?