28 decembrie 2011

Paradise.. every time she closed her eyes



   


Si candva spuneam ca nu mai e nimeni ca tine..
dar acum stiu sigur ca asa e. intradevar nimeni nu poate distruge o inima in halul asta, doar fiind sigur ca o sa bata mereu si mereu la fel.
De parca o inima bate doar cand ii spui,
de parca tu esti totul
de parca toata lumea e a ta
de parca numai tu castigi, si restul pierd..
 pentru ca mereu apareai cand reuseam sa cred in ceeva, si strigai stiind ca tacerea mea nu te acopera, si mereu ma intorceai din drum.
Candva am intins mana spre tine, sperand sa vezi cata nevoie aveam sa o prinzi, ochii mei nu voiau sa te vada decat pe tine, iar tu te ascundeai, ai ales sa te imbulzesti printre oamenii din jurul tau fara nici un rost, sa le spui sa se grabeasca si sa.ti faca loc sa treci printre ei, orice numai sa nu fi aici.
Si toate astea fiindca ai crezut ca esti de neinlocuit,
ei bine uite ca nu.i asa, ai crezut ca am sa te astept mereu si mereu sa te schimbi, dar m.am indepartat, iar acum tu asupra mea nu mai ai nici un efect.
Azi sunt fericita si ghici e pentru prima data cand nu.i din cauza ta, si sa.ti mai spun ca nici macar tu nu m.ai facut vreodata atat de fericita?
Stiu ca poate nu.ti pasa, dar vreau sa sti!

Pentru ca venit timpul sa ma retrag, de data asta de tot! fiindca acum tu pentru mine nu esti decat o simpla umbra ce.si cauta trupul, iar eu n.am de gand sa mai fac parte din lumea ta bolnava, pentru ca acum te urasc pentru tot, te urasc si n.am crezut sa simt sau sa spun asta vreodata.






3 comentarii:

Chiar n.ai nimic de zis /:)?