3 noiembrie 2009

you're special





Era o seara de vara cand ai intalnit.o prima oara.credeai ca e la fel ca celelalte,dar felul ei de a fi era atat de diferit,te.a facut sa o placi fara sa vrea...Te regaseai in ea si asta nu depindea de faptul ca ochii ei erau cea mai clara oglinda.Si totusi nu.ti venea sa crezi,iti era teama sa te apropii de ea pentru ca toata viata ai fost inconjurat numai de scorpii.
Te intelege cand gresesti ca n.ai voie sa te scuzi si asta te face sa n.o pierzi din ochi nici cand esti cu ochii inchisi,pentru ca si atunci ii auzi vorbele, sunt numai cuvinte care vrei sa le auzi.Nu.ti judeca trecutul sa te faca nefericit,te lasa sa visezi cand n.ai curaj sa mai iubesti pentru ca stie ca oamenii cersesc iubire pentru a gasii fericirea.
Si nu vrea decat sa fie un copil,cu vorbe goale nu o poti ranii,in fata ei ai mainile legate,iar cu mainile legate nu o poti oprii...cu aripile frante nu te poti salva.
Si esti  tu, e ea,daca ar fi a ta,daca ai fi al ei..sa luati in brate lumea intreaga ati putea,si atunci o vei urma,te va urma iar mana ta o va tine strans pe a ei..si impreuna ati da un sens vietii in care nimic nu are sens si cu toate astea maine vine iar si iar..Doar impreuna o sa impiedicati timpul sa va stearga amintirea.

Si n.o lasa sa se piarda si sa astepte soarele sa.i schiteze un zambet,tu o faci sa zambeasca mai bine ca oricine pentru ca nimic nu se termina,nu se pierde pana nu a luat sfarsit..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chiar n.ai nimic de zis /:)?