15 decembrie 2009

The hope is just a dream




Sunt atatea drumuri pe care mergem , atatea alegeri care trebuiesc facute la un moment dat...uneori ajungem pe drumuri gresite din cauza unei alegeri proaste, care aparent pare alegerea ideala dar care ascunde multe.
Uneori gasim forta sa mergem mai departe...alteori nu, uneori renuntam si ne intoarcem alteori mergem mai departe crezand ca o sa gasim sfarsitul si ca totul o sa fie bine...doar ca uneori drumul spre un sfarsit fericit  e un  drum infinit, si chiar daca refuzi sa crezi ca drumul pe care mergi nu are un sfarsit fericit si continui sa visezi, la un moment dat va trebui sa te trezesti si sa.ti dai seama de alegerea gresita pe care ai facut.o.
Si chiar daca risti sa pierzi trebuie sa alegi..pana la urma orice ai alege tot o sa pierzi ceva...si daca nu o sa alegi tu o sa aleaga altcineva in locul tau, lasa.i pe altii sa aleaga si vei pierde mult mai mult pentru ca nimeni nu.ti vrea binele...
Sunt  drumuri la care putem sa renuntam usor, trebuie doar sa ne intoarcem si sa o luam de la capat, dar sunt si drumuri cu sens unic pe care din moment ce l.ai ales nu mai exista cale de intoarcere si trebuie sa mergi pana la capat fie ca vrei fie ca nu.
Drumul spre tine parea usor de parcurs, dar m.am inselat, e mai greu decat mi.am imaginat ..drumul spre tine e un drum spre infinit.
Am avut momente cand am renuntat, cel putin am vrut sa renunt...am incercat de multe ori sa fug departe  de drumul tau, dar orice as fi facut m.as fi ratacit si de fiecare data am ajuns din nou pe drumul asta...uneori am impresia ca pur si simplu nu pot sa renunt.. in fata ta sunt mereu in dezavantaj.
Am renuntat la tot ce m.ar fi ajutat sa scap de drumul asta, si poate am gresit crezand  ca o sa pot sa renunt si singura...
Drumul asta a inceput cu un singur pas si se va termina cu cateva cuvinte...pentru ca fiecare inceput are si un sfarsit.
Sunt atatea persoane care zilnic imi coloreaza viata, si da faci parte din ele, si o sa.ti spun asta mai tarziu, poate o sa fie prea tarziu, poate nu, poate o sa fie alegerea buna poate nu...dar de data asta eu sunt cea care alege, eu hotarasc ce si cum...si n.am de gand sa ma mai agit pentru ceea ce zic altii, si nici nu am de gand sa ofer mai mult decat primesc...


                    Si iar promit sa nu te mai uit...